Webinar: de Easy access-regeling voor hbo-docenten uitgelegd

Geef je les? Lees dan even verder.

Ben je docent en gebruik je bijvoorbeeld teksten, afbeeldingen, grafieken, schema’s of bladmuziek in je lesmateriaal? Dan heb je onlangs op MijnSaxion kunnen lezen dat de Easy access-regeling is veranderd.

Meld je aan voor het webinar

Op maandag 12 april organiseert Stichting UvO samen met de Vereniging Hogescholen een webinar over deze nieuwe Easy access-regeling voor het hbo. Het webinar, dat plaatsvindt van 15.00-17.00 uur, is bedoeld voor docenten, medewerkers van AIP’s, bibliotheken, beleidsmedewerkers, juristen, maar ook andere geïnteresseerden. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Heb je vragen over het gebruik van de regeling bij Saxion?

Vanuit het Auteursrechteninformatiepunt (AIP) van Saxion Bibliotheek staan we voor je klaar. Stuur je mail naar aip.sb@saxion.nl of mail Cynthia Halfwerk: c.halfwerk@saxion.nl. Cynthia is ook bereikbaar via 06 – 209 157 68. Daarnaast kun je natuurlijk altijd je eigen accountmanager van Saxion Bibliotheek benaderen.

Infographic Easy access-regeling voor het hbo

Download de printversie (PDF)