Saxion Bibliotheek dienstverlening vanaf 29 september

De bibliotheekvestigingen in Deventer en Enschede zijn geopend op maandag tot en met donderdag van 08:30 tot 19.00 uur. Vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.

• Wil je je boeken komen inleveren, leg ze dan in het daarvoor bestemde krat in de bibliotheek. Er worden geen boetes gerekend.
  • In de hele bibliotheek geldt de regel dat je anderhalve meter afstand van anderen houdt: op de looproutes, bij de boekenkasten en bij de studieplekken.
  • Je mag zelf je boeken uit de kast halen en meenemen naar de uitleenbalie, zoals je gewend bent.
  • Bij de studieplekken is er ruimte voor maximaal één persoon per tafel. Alleen tafels waarbij een stoel staat, kun je gebruiken.
  • Er zijn specifiek aangewezen studieplekken/studiecellen voor studenten die studeren met een functiebeperking. Deze plekken kunnen alleen gebruikt worden met toestemming van de decaan. Heb je toestemming? Meld je in dat geval bij de bibliotheekbalie. De bibliotheekmedewerker legt je uit welke studieplek/studiecel je kunt gebruiken.
  • De online dienstverlening van de bibliotheek gaat gewoon door.
  • Vragen over onderzoeksondersteuning kun je mailen naar: researchservices@saxion.nl
  • Met al je bibliotheekvragen kun je terecht bij libraryservices@saxion.nl

Check altijd de website van de bibliotheek voor het laatste nieuws.