Carrièremanagement

Voor een succesvolle carrière is het niet alleen voor afstudeerders, maar voor iedereen heel belangrijk om zich goed voor te bereiden op hun sollicitatie.

Via de nieuwsbrief van Bookbon.com ben ik op onderstaande gratis e-boeken geattendeerd. Ze bieden informatie die je goed kunt gebruiken voor het schrijven van je sollicitatiebrief en je cv en voor de voorbereiding op het sollicatiegesprek.

TIP:
Ik heb het zelf uitgeprobeerd en de boeken staan nu op mijn tablet. Dat ging wel via omwegen omdat ik problemen had met het downloaden op mijn tablet (Android). Maar nadat ik de  bestanden op de vaste computer had gedownload, heb ik ze via de mail gestuurd naar mijn tablet waar ik de boeken  zonder problemen met de Adobe Reader kon openen. (Als iemand een andere oplossing heeft, zet het dan bij de reacties!!!)

Reacties