Gevolgen van facilitaire uitbestedingen

Nieuw in de FactoMediaBase:

Artikel: De vergaande gevolgen van facilitaire uitbesteding

Samenvatting:

"‘Regiefunctie’, ‘Total Facility Management’, ‘Integrated Facility Services’, een greep uit het vocabulaire waarmee sommigen de moderne ontwikkelingen op facilitair gebied beschrijven. In dit artikel gaan we in op die ontwikkelingen. In het bijzonder schenken we aandacht aan de uitbestedingsbeweging. Die heeft vergaande consequenties, onder meer voor contractering en contractbeheer aan opdrachtgeverskant, en voor diverse competenties aan opdrachtnemerskant. Daar blijft het echter niet bij. Zoals een studie van professor Hans Strikwerda illustreert, hebben de moderne ontwikkelingen eveneens grote gevolgen voor de businessunitorganisatie. "
 
Ga via www.saxionbibliotheek.nl naar FactoMediaBase. Kies voor rubriek "Nieuw verschenen artikelen"

Reacties