Saxion Bibliotheek voor medewerkers

10-10-2018

Ben je medewerker bij Saxion, dan kunnen we je als bibliotheek ondersteunen bij je werk en je professionalisering binnen je vakgebied.
Online bieden we je een groeiend aanbod digitale vakinformatie. Ook kun je gebruik maken van onze collectie boeken en tijdschriften in onze verschillende bibliotheeklocaties. We adviseren je graag over het gebruik van bronnen bij het onderwijs. Doe je onderzoek, dan kun je terecht bij Saxion Research Services, waar we als bibliotheek actief deel van uitmaken.

Account aanmaken en boeken aanvragen/reserveren

Om boeken te lenen is het niet (meer) nodig om een bibliotheekpas aan te vragen. Met je account kun je aanwezige boeken aanvragen om voor je klaar te laten zetten of uitgeleende boeken alvast voor jezelf reserveren. Je kiest zelf op welke locatie je de boeken wilt afhalen. Bij de eerste keer inloggen stel je je wachtwoord in. Dat doe je rechtstreeks in ons bibliotheeksysteem bij ‘Log in met uw account / wachtwoord vergeten’.

Ondersteuning en advies

Of je nu werkzaam bent voor een academie of een ondersteunende dienst: als Saxion-medewerker kun je altijd rechtstreeks contact opnemen met je accountmanager van de bibliotheek. Misschien heb je vragen over de (online) bronnen die je nodig hebt bij het voorbereiden van je lessen, of wil je je studenten beter leren zoeken naar literatuur. Wie weet wil je iets weten over auteursrecht. Kijk wie jouw accountmanager is en neem contact op met je vraag.

Heb je verder nog vragen en/of opmerkingen? Mail Saxion Bibliotheek via libaryservices@saxion.nl en voel je welkom aan de balie in een van de vestigingen van Saxion Bibliotheek
Vorige pagina